Christmas mood on!

   Morning loves... Αρχίσαμε και μπαίνουμε σιγά σιγά σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα!Στολίσατε;; Εγώ αν και συνήθως μετά τα γενέθλια μου στολίζω φέτος άργησα λιγάκι και ξεκινήσαμε στα τέλη του Νοεμβρίου να στολίζουμε..Αγαπώ τις γιορτές και ιδιαίτερα αυτές των Χριστουγέννων γιατί έχουν μια μαγεία που σε κάνει να νιώθεις ξανά παιδί...
   Φυσικά εκτός από τον στολισμό του σπιτιού μας πρέπει να στολίσουμε και λιγάκι και τα νυχάκια μας και αφού είναι και η δουλειά μου δεν θα μπορούσα να το παραλείψω.. Γι αυτό και η Creative Group  μας έστειλε να δοκιμάσουμε την νέα σειρά CND Vinylux weekly polish ''NightSpell'' που έχει κάτι το γιορτινό.. Ήρθε και πρόσθεσε 6 νέες υπέροχες φθινοπωρινές αποχρώσεις στη σειρά Vinylux που και να μην αγαπάς το φθινόπωρο σε κάνει να το ξανασκεφτείς..
   Με 8 φορές καταχορυμένο το σύστημα ευρυσιτεχνίας στα βερνίκια Shellac και Vinylux είναι ''7-free'' (χωρίς formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene ή MEK). Το λέω και το ξαναλέω σε κάθε μου ποστ για να τονίσω πως είναι βασικό κομμάτι και ειδικά για εμάς τις μαμάδες που έχουμε κορίτσια και θέλουν βαμμένα νυχάκια ειδικά τώρα που έρχοντε γιορτές. Τα εμπιστεύομαι και σας τα δείχνω! Οπότε όσες με ακολουθείτε στο instagram σίγουρα για τις γιορτές θα δείτε και τα νύχια της Δωροθέας!




    Καλές γιορτές με υγειά και πολλά πολλά χαμόγελα σε όλους!
                                                                         Φιλάκια πολλά μέχρι την επόμενη φορά!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις