Χρωματιστή Παρασκευή με Rhythm & Heat

   Καλημέρα, καλημέρα!! Αν και τις τελευταίες μέρες η μέρα ξεκινάει μουντή στην πορεία βγαίνει ο ήλιος για λίγο και θυμίσει άνοιξη.. Γι αυτό και η αγαπημένη μας εταιρία CND που αποκλειστικός αντιπρόσωπος είναι η www.creativegroup.gr για άλλη μια φορά μας έστειλε να δοκιμάσουμε την νέα της σειρά Rhythm&Heat Vinylux Weekly Polish και να μας φωτίσει με τις νέες αποχρώσεις!!
   Η νέα σειρά περιλαμβάνει 6 νέες αποχρώσεις στην σειρά Vinylux Weekly Polish και 6 νέες αποχρώσεις στην σειρά Shellac Brand 14+ Day Nail Color!Το πακετάκι μου περιλάμβανε 3 από τις 6 νέες αποχρώσεις της σειράς Vinylux weekly polish οι οποίες είναι Mambo Beat, Sugarcane και Shells in the Sand σε συσκευασία των 3,7ml και η συσκευασία μαζί περιείχε και το φανταστικό αγαπημένο top coat 3,7ml!
   Εννοείται φυσικά πως πρώτη πρώτη δοκιμάζει τα νέα χρώματα είναι η μικρή Δωροθέα και μιας που σήμερα είναι η τελευταία μέρα σχολείου για το Πάσχα και έχουμε να πάμε και σε πάρτι κάναμε τα νύχια μας το τέλειο Mambo Beat και βάλαμε και στρας!!
   Αγαπώ και τις δύο σειρές από την CND μιας και ως επαγγελματίας τις δουλεύω και τις δύο.. Αγαπώ όμως λίγο παραπάνω την Vinylux weekly polish μιας και η μικρή μου έχει τρέλα να κάνει τα νυχάκια της είναι η μόνη που εμπιστεύομαι ως μάνα μιας και έχουν και οι δύο σειρές τα 7 Free... Για όσους δεν γνωρίζουν τα 7 Free είναι χωρίς formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene ή MEK.. 
   Τα προιόντα μπορείται να τα βρείτε στο επίσημο site τους www.creativegroup.gr όπου θα βρείτε μεγάλη γκάμα από προιόντα!!
                                                                                                Σας φιλώ γλυκά!!
                                                                                                   Christiana G.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις